Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

sprekers

19 september 2016


 
Ed Boogaard

Dagvoorzitter Ed Boogaard is publicist en grafisch specialist. Hij volgt de ontwikkelingen in de grafische wereld op de voet en schrijft erover met liefde voor het vak – en zo nu en dan enige verbazing. Boogaard spreekt de taal en begrijpt het jargon, maar hij blijft nieuwsgierig naar de achtergronden, benieuwd naar de betekenis en altijd op zoek naar een ander perspectief. 

 

Wim van Rooijen - Fountainheads

Wim van Rooijen, trendverkenner en innovatieversneller bij Fountainheads, gelooft dat inspiratie leidt tot nieuwe kennis en inzichten. Noem hem ondernemer, omdenker, professioneel bemoeial of verhalenverteller, maar bovenal ‘friskijker’. Wim heeft gemerkt dat leren en ondernemen vanuit de toekomst je verder brengt dan de gegevens uit het verleden te extrapoleren naar de toekomst. Elke dag snuift hij nieuwe informatie op om zijn inzichten aan te scherpen. Stilstaan is in zijn ogen geen optie. Zeker niet in dit nieuwe tijdperk. Wim helpt ondernemende mensen, bedrijven en organisaties met het zichtbaar maken van kansen om succesvol (nieuwe) ideeën, concepten, producten en diensten in de markt te zetten.
 
  Erwin Busselot

Geboren en getogen in België, spreekt Erwin vloeiend 5 talen en heeft een masters diploma Industrieel Ingenieur, Groep T - Leuven, evenals een B-t-B Sales & Marketing certificaat van EHSAL / Instima, België. Hij begon zijn carrière in de grafische industrie in 1988 als een product specialist in de Business Imaging Systems bij Agfa-Gevaert en maakte deel uit van de Desktop Publishing revolutie die toen opgang maakte.
Tijdens zijn lange carrière verwierf hij een ruime ervaring in sales en marketing bij verschillende leidende firma’s in de grafische industrie, alsmede ook een aantal andere hightech industrieën. Sinds eind 2014 werkt Erwin BUSSELOT bij Ricoh Europe als Commercial Print Solutions Director.