Om deze website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Lees hier meer over ons cookiebeleid. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u hiermee akkoord gaat.

Klik hier om deze melding te verbergen

sponsoren

Het Web to Print event wordt mogelijk gemaakt door de bijdrage van onderstaande sponsoren. 

 
Hoofdsponsor:

 
  Ricoh laat mensen beter en makkelijker werken en leven. We helpen klanten informatie- en documentstromen effectiever organiseren en creëren. Veilig, sneller, slimmer en duurzaam. Zodat ze dankzij focus beter presteren en het verschil maken. Nu en in de toekomst. Ook en vooral in een wereld waarin de hoeveelheid data explosief groeit.  
       
       
    CHILI Publish is een online document-editor die naadloos en transparant in uw webportaal integreert. Deze uiterst flexibele online editor leidt de evolutie in de wereld van Web2Print, en helpt al meer dan 250 innovatieve bedrijven de volgende stap in hun W2P strategie te realiseren.
   
 
EFI is een internationaal technologiebedrijf met meer dan 20 kantoren in Europa. Ons doel is de transformatie van analoog naar digitaal drukwerk te leiden en zo de productiviteit van onze klanten te verhogen. De passie van EFI is om onze klanten te helpen bij de groei van hun bedrijf. We willen dit doen door inkjet- en softwaretechnologieën te ontwikkelen voor de commerciële of digitale, groot & supergroot formaat, verpakkingen, etiketten, sign, textiel en keramische tegel industrieën. Deze technologieën gaan van een breed aanbod aan printers, inkten, Fiery digital front end voor digitaal kleinformaat printers, maar ook een uitgebreid gamma aan software.
   
Enfocus is met zijn oplossingen voor PDF-kwaliteitscontrole, -correctie en -bewerking en workflow-
automatisering voor de grafische industrie en verwante markten de wereldwijde marktleider. Wij bieden modulaire en betaalbare oplossingen waarmee een optimale orderkwaliteit gehandhaafd wordt en de hele productieketen geautomatiseerd wordt. De innovatie oplossingen, verbeteren de communicatie tussen ontwerpers en drukkers en verhogen tegelijkertijd de productiviteit en de voorspelbaarheid door routinetaken te automatiseren. Een stapsgewijze implementatie zorgt voor een drastische stijging van de toegevoegde waarde, zonder dat de gebruikers worden verplicht hun manier van werken compleet te herzien. Het assortiment omvat bekende producten als PitStop, Switch en Connect.
   
Prindustry maakt software voor Grafimedia professionals, waarmee zij producten en diensten aan hun klanten kunnen aanbieden. We love to connect! En dat merk je: onze passie is het online samenbrengen en verbinden van resellers en bronleveranciers van grafische producten. Dit doen wij met onze producten DrukwerkPortal en de WhiteLabelShop.
 
    XpressionLabs is een softwarelab met een stelletje softwarefreaks. Noem ons nerds, lab engineers of gewoon toffe gasten. Want dat zijn we. Nerds met gewoon heel leuk werk. We maken web to print en brandmanagement applicaties. Applicaties voor het optimaliseren van orderstromen en het managen van merken. Als grafisch bedrijf maak je een enorme efficiencyslag met onze web to print applicatie XpressionManager. Je houdt tijd én geld over! Hoe mooi is dat? 
 


 
 
 
   
Als Fountainheads houden we van het huidige tijdperk en bestuderen we continu de bewegingen die gaande zijn. Er zijn zoveel nieuwe mogelijkheden en door anders te kijken zie je zoveel meer. Wij staan te popelen om je te begeleiden met jouw reis naar ‘het grote onbekende’ van de toekomst. De urgentie wordt steeds groter om te leren vanuit de toekomst. Wij hebben diverse diensten waarmee we je kunnen helpen. Fountainheads biedt hulp en leert ondernemers anders naar hun eigen toekomst kijken. De inmiddels fameuze Wake-Up Call geeft inzicht in de komende trends en een niet alledaagse kijk in de toekomst. Het resultaat; prettig ongerust met veel verwondering.